Rahaa helpolla netissä?

Netti on pullollaan kuinka tienaa rahaa helposti olemalla kotona ja käyttämällä Internettiä. Lisäansioita netistä kuulostaa ehkä realistiselta, mutta että oikein tienaa ja voi vain makoilla. No onhan täälläkin mainoksia, joten ehkä sitä tälläkin saattaa tienata, miten toimii, niin on eriasia.

Eli ei muuta kuin kokeileen, jos sitä rahaa saisi kerrytettyä, niin että eläkkeellä (mihin totisesti on vielä aikaa) voin tehdä matkan Helsingistä Tampereelle junalla.

En lyttää ideaa helposta rahan tekemisestä, mutta tätähän voi verrata yrittämiseen, harva yrittäjä saa leipänsä helpolla ja sama se on tässä "tienaa netissä" asiassa. "En tiedä toimiiko, mutta ainahan sitä voi kokeilla" on erään Jopen roolihahmon toteamus ja sitä tässä kokeillaan.

"Tähän väliin lisäys tulevaisuudesta eli 8 vuoden päästä, kun alunperin kirjoitin tämän. Niin vain olen yrittäjä ja netti mahdollistaa sen eli teen töitä kotoa ja Internettiä käytän. Helpolla raha ei ole tullut, vaan töitä saa tehdä vieläkin päivittäin että leivän saa. Tämä blogi ei ole se kultakaivos jolla elätän, vaan tästä on tullut enemminkin hetkeksi arjesta pois kanava. Kirjoitan mitä aivot suoltavat, vailla järkeä. Lisätuloja saan tästäkin ja blogin tuloilla olisin jo monta matkaa Helsingistä Tampereelle tehnyt, vaikka laadukasta tästä en edes yritä tehdä."

Ehkä jossain blogissa kerron tarkemmin niistä mahdollisuuksista miten netistä voi rahaa tienata, siis käyttämällä omia sivuja mainontaan. Ainoastaan sen nyt, että on olemassa Googlen AdSense, jota käyttää tai sitten kumppanuusohjelmat.

Mutta suurimpiin tuloihin netinkin kautta pääsee, kun menee työkkärin sivuille ja hakee oikeisiin töihin. Tällaiseen kun pääsee, niin on yleensä vakio kuukausitulo.
Tieten jos omaa hyvän varaston ylimääräistä tavaraa, niiden myymisestä voi tienata hyvinki. Uudemmat autot maksaa tuhansia euroja, että niitä myymällä voi helposti tienata.

Unelmia kuitenkin saa olla ja kuten jo mainitsin kokeillahan aina voi. Kunhan muistaa, että kaikenmaailman ohjelmiin lähtiessä jättää ainakin visakortin numerot ja tarkemmat henkilötiedot antamatta. Jos joku rikastuu netissä surffaamalla se ei ole muilta pois, sillä luulen että sen eteen on oikeasti tehty töitä.

Tällä erää jään odotteleen suuria tuloja ja tekeen tuottavaa työtä, mutta lisään kuitenkin muutaman mainoksen/linkin, jotka on siis affiliate linkkejä Linkit ovat ns. markkinointilinkkejä joidenka kautta siirryt mainostavan tuotteen sivulle ja se ainakin mahdollistaa minulle tuloja. Klikkaus ei sitä tee, eikä siitä klikkaajalle kulujakaan aiheudu. Mutta tuollaiset linkit tekevät helpon rahan saamisen mahdolliseksi.


Lainaa 50-50 000e rahaa ja toteuta unelmasi, tästä voit vertailla niitä